РЕЗУЛТАТИ РЕГИОНАЛНИХ ТАКМИЧЕЊА – Април 2022. године

25.04.2022 | Обавјештења

На регионалном такмичењу у малом фудбалу у женској категорији, одржаном 06.04.2022. године, тим наше школе је освојио друго мјесто, док је најбољи стријелац такмичења била Калина Вујасиновић, ученица VII3 одјељења. Тим је припремао наставник Маријан Пилиповић.

Дана 09.04.2022. у Позоришту „Приједор“ одржано је Регионално такмичење фолклорног стваралаштва. На такмичењу су учествовале двије школе а ученици Фолклорне секције наше школе освојили су друго мјесто и тиме обезбиједили учешће на Републичкој смотри фолклорног стваралаштва која ће се одржати у мјесецу мају. Водитељ фолклорне секције је учитељица Слађана Кнежевић.

У понедељак 11.04.2022. године на Градском стадиону у Приједору је одржано општинско такмичење у атлетици. Нашу школу су представљали: Нела Чаушевић (100м), Едита Раилић (100м), Јована Топић (бацање кугле), Нађа Штрбац (скок у даљ), Бјанка Олењук (скок у даљ), Никша Кусоњић (скок у даљ), Армен Мујанић (800м) и Лазар Гаврановић (100м). До побједничког постоља, односно до пласмана у првих троје, су дошли: Никша Кусонић који је остварио побједу у скоку у даљ, Нела Чаушевић је освојила друго мјесто на 100м, а њена колегица Едита Раилић је заузела треће мјесто на 100м. Никша и Нела су изборили право наступа на регионалном такмичењу у атлетици. Ученике је припремао наставник Горан Панић.

Честитамо нашим такмичарима и њиховим наставницима на оствареним резултатима.